– INREDNINGSSTYLIST –

Investera i din bostadsaffär!

Att sälja vår bostad ses som en av de största affärerna vi gör i våra liv, och undersökningar visar att en väl utförd homestyling inför en försäljning av bostaden drar fler spekulanter till mäklarnas visningar, vilket ger fler budgivare och ett högre slutpris.

 

Sifo har nyligen gjort en undersökning som visar att 4 av 5 säljare menar att homestyling höjer slutpriset med 5% eller mer vid en bostadsförsäljning. Samtidigt sade majoriteten av de tillfrågade att de har bristande eller inga kunskaper att styla sin bostad inför en försäljning.

 

Kostnaden för homestaging/styling är avdragsgill och hittas under “Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5

Tjänster/Priser

Inför bostadsförsäljning

”Fixa själv”
Den här tjänsten passar dig som vill ha övergripande råd för hur du själv ska kunna optimera din bostads potential inför försäljning. Vi gör ett hembesök hos er där vi går igenom rum för rum och ger förslag på vad ni själva kan göra för att förbättra er bostads potential inför fotografering och visning. Vi kommer med förslag på vad som kan plockas bort, läggas till eller flyttas på för att lyfta fram det bästa i just din bostad. Under konsultationen antecknar ni själv och utför sedan åtgärderna inför fotografering och visning.
Pris från 2 250 kr
(avdragsgillt vid försäljning)

Just nu julklappspris- 1950 kr, gäller tom 23/12 2022

Homestyling Light
Vi stylar ditt hem inför fotograferingen där vi utgår från din befintliga inredning och kompletterar med textilier såsom kuddar & plädar mm, färska snittblommor,  samt mindre inredningsdetaljer

Pris från 7 950 kr

Inkl hyra för inredning i 40 dagar
(avdragsgillt vid försäljning)

Homestyling Deluxe

Vi tar ett helhetsgrepp på din bostad och förvandlar den till köparens drömbostad!

Vi kompletterar bostaden med tex textilier, belysning, färska snittblommor och växter, tavlor samt mindre möbler och utför vid behov ommöblering av befintliga möbler

Pris från 9 950 kr
Inkl hyra för inredning i 40 dagar

(avdragsgillt vid försäljning)

Hur går det till? 
Vi kommer hem till dig och går igenom din bostad och ger förslag på vad som bör göras, mötet tar ca 30 min och är helt kostnadsfritt.
Efter besöket får du en offert (Homestyling Deluxe eller Homestyling Light) med beskrivning av föreslagna åtgärder.
Stylingen utförs oftast samma dag som fotograferingen eller dagen innan.
Ni behåller stylingen under hela 40 dagar så att du kan visa upp din bostad utan stress och vi hämtar stylingen så fort du har sålt din bostad (eller efter senast 40 dagar)

Du kan självklart förlänga din hyresperiod vid behov, detta sker enligt ny anpassad offert

 

Kontakt

Inredningsstylist

maison14raa@gmail.com

Privata stylingtjänster

 ”Lyftet”
Den här tjänsten passar dig som vill ha specialanpassade råd för hur du själv ska kunna ge din bostad ett rejält lyft.

Vi gör ett hembesök hos er där vi går igenom rum för rum och ger förslag på vad du själv kan göra för att lyfta din bostad till nästa nivå.

Vi kommer med förslag på vad som kan plockas bort, läggas till eller flyttas på för att lyfta fram det bästa i just din bostad, du kommer även att få en digital moodboard med förslag på färgsättning och ev inköp skickat till dig efter mötet.

Under konsultationen antecknar ni själv och utför sedan åtgärderna.
Pris från 2 750 kr

Just nu julklappspris- 1950 kr, gäller tom 23/12 2022

 

Homestyling Light
Vi inhandlar och stylar ditt hem med utgång från din bostads befintliga inredning. Vi kompletterar med textilier såsom kuddar & plädar mm, färska snittblommor, samt mindre inredningsdetaljer. Du sätter själv budget för inköpen och detta tillkommer på priset för tjänsten

Pris från 7 950 kr + inköp

Homestyling Deluxe

Vi tar ett helhetsgrepp på din bostad och förvandlar den till ditt hem 2.0!

Vi inhandlar och stylar din bostad med tex textilier, belysning, färska snittblommor och växter, tavlor samt mindre möbler och utför vid behov ommöblering av befintliga möbler. Du sätter själv budget för inköpen och detta tillkommer på priset för tjänsten

Pris från 9 950 kr + inköp

 

Hur går det till?
Vi kommer hem till dig och går igenom din bostad. Mötet tar ca 30-45 min och efter besöket får du en offert med beskrivning av våra föreslagna åtgärder.
Stylingen utförs sedan enligt överenskommelse under 1-2 dagar beroende på vilken tjänst du väljer.

 

Kontakt

Inredningsstylist

maison14raa@gmail.com

 

Atelier14_icon_white
Shoppa smartare med Klarna.
Swish_Acceptance_Mark_Horizontal-Plate_P3
Vi tar Swish.

© 2022 Atelier 14 AB