Så här hanterar vi dina personuppgifter
För att kunna erbjuda dig våra tjänster/produkter behöver vi behandla vissa uppgifter om dig eller ditt besök på vår webshop. Vi behandlar din integritet & säkerhet med största respekt och samlar därför inte in fler uppgifter än vi behöver. Uppgifterna säljs givetvis aldrig vidare till tredjepart. För din skull är det viktigt att du läser igenom vår dataskyddspolicy innan du beställer från vår webbshop. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på:  atelier14raa@gmail.com

Vilken information samlar vi in?
Du kan direkt eller indirekt komma att ge oss information om dig, eller ditt företag på ett antal sätt, tex när du genomför ett köp i vår webbshop. Denna information kan innefatta:

-Person- och kontaktinformation– namn, person-/org.nr, leveransadress,
 e-postadress, mobiltelefonnummer, etc.

-Betalningsinformation – kredit- och betalkortsdata, fakturainformation, etc.

-Information om varor/tjänster – detaljer angående det du har köpt.

-Enhetsinformation – t.ex. IP-adress, webbläsarinställningar, tidszon, operativsystem, plattform och skärmupplösning.

-Geografisk information – din geografiska placering.

Informationen du ger oss/vi samlar in är nödvändig antingen för att ingå avtal med oss, handla i vår webshop eller för offert/liknande.

Varför samlar vi in information & vad gör vi med informationen?
Vi samlar in data för att kunna administrera din beställning det vill säga informera gällande produkten, leverera dina varor och leveransavisera.

Din information till tredjepart
Vi kommer aldrig sälja din information till tredjepart utan din tillåtelse. Vi kommer att överföra delar av din information enligt följande. Vi vidtar rimliga legala, tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att din data hanteras säkert och med skyddsnivå vid överföring till eller delning med sådana utvalda tredje parter.

Logistik och transportföretag – för att kunna utföra våra åtagande gentemot dig. Det vill säga leverera din beställning.

Leverantörer och underleverantörer – för att t.ex. kunna ta hem en produkt som är beställningsvara till dig.

Betalpartners, Kreditupplysningsföretag och liknande leverantörer – Dina personuppgifter kan komma att delas till kreditupplysningsföretag och leverantörer av liknande tjänster i syfte att bedöma din kreditvärdighet när du ansöker om en av de betalningsmetoder vi erbjuder, samt för att bekräfta din identitet och adress.

Myndigheter – vi kan komma att lämna nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller likande om vi är skyldiga att göra det enligt lag eller om du har godkänt att vi gör det. Ett exempel på laglig skyldighet att lämna information är för åtgärder mot penningtvätt och terroristfinansiering.

Var behandlar vi dina personuppgifter?
Vi strävar alltid efter att lagra dina personuppgifter inom Sverige/EU/EES. Vissa sällsynta situationer kan dock kräva att vissa uppgifter hanteras av tredjepart (tex av teknikleverantör/underleverantör) Vi kommer dock alltid vidta åtgärder för att data som skickas/lagras på detta sätt hanteras på samma säkerhetsnivå som inom EU/ESS.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?
Vi sparar din data så länge som det är nödvändigt för att uppfylla det syfte informationen samlades in, eller för att utföra våra åtaganden och så länge det krävs enligt lagstadgade lagringstider, särskilt vad gäller redovisningskrav.

Dina rättigheter
Som kund har du rätt att när som helst begära tillgång till en kopia av dina uppgifter/information som vi har sparade om dig, få dina uppgifter korrigerade om de är felaktiga eller ofullständig samt rätt till att att bli raderad (”rätt att bli bortglömd”). Där du har rätt att begäran radering av dina personuppgifter när datan inte längre är nödvändig, eller om annan svensk lag, myndighet eller domstol säger annat. Skulle du tycka att det inte finns berättigade skäl för detta har du självklart rätt att invända mot behandlingen av dina uppgifter.

Kontakta oss
Om du har frågor kring dataskyddspolicyn så kontakta oss gärna på: atelier14raa@gmail.com

Dataskyddspolicyn uppdaterades senast 26-07-22.

Atelier14_icon_white
Shoppa smartare med Klarna.
Swish_Acceptance_Mark_Horizontal-Plate_P3
Vi tar Swish.

© 2022 Atelier 14 AB